Nacho Urrutia HQ DSC 6090

Taller Intensiu de Tècnica i Composició amb Pau Aran

Atelier
25 i  26 de febrer 2023

Aterlier és un espai d’experimentació i creació artesanal on desenvolupar la tècnica i la identitat creativa. En aquest taller intensiu, Pau Aran compartirà la seva gran experiència com a ballarí, coreògraf i docent, desenvolupada al llarg d’anys de col·laboració i treball amb artistes i coreógrafes com Pina Baush, en la seva companyia Wuppertal, entre altres.

Inspirat també en el mètode Jooss-Leeder, Pau ens proposa un treball basat en els factors compositius de la dansa: energia, ritme, espai i forma. A través del joc, el plaer i la narrativa corporal, amb exercicis d’improvisació i composició, cada participant podrà trobar la seva pròpia expressió, descobrint el seu potencial creatiu, més enllà de les aptituds físiques. Els diàlegs, processos i part del material creatiu que sorgeixi, serà mostrat en una presentació al final del taller. Atelier és una invitació a l’autosuficiència, però també a un procés creatiu en col·lectivitat per a descobrir, qüestionar i expandir límits.

Pau Aran Gimeno

Pau (Barcelona, ​​1981) és un professional de la dansa que actualment viu i treballa a Alemanya. Va arribar a la dansa als onze anys i aviat va estudiar tots els estils: llatinoamericà, estàndard, jazz, ballet modern i ballet clàssic. Va completar els seus estudis al Conservatorio Profesional de Danza ‘Mariemma’ de Madrid i posteriorment a la Folkwang Hochschule der Künste d’Essen, abans d’incorporar-se al l’ensemble del Tanztheater Wuppertal – Pina Bausch el 2005, fins al 2020 com a membre permanent i posteriorment com a convidat.

Horaris i Tarifes

  • Dissabte 25 i Diumenge 26 de Febrer 2023
  • Horari: Dissabte 10h a 17h i diumenge de 10h a 14h
  • Presentació: diumenge a les 17h
  • Preu: 120€

Més informació i inscripcions: info@obradordemoviments.com