Taller Intensiu Feldenkrais: Aprendre A Volar | Obrador De Moviments

Trobada Pre-Formació del Mètode Feldenkrais amb Phil Unseld

Obrador de Moviments | Encuentro Pre Formación Método Feldenkrais Phil Unseld18 de Febrer 2023
Trobada Pre-Formació Gratuïta

Durant el període previ a l’inici de la formació, organitzem en Obrador unes trobades dirigides a totes les persones interessades en la nova Formació Feldenkrais Barcelona i també a qui vulgui descobrir i introduir-se en el Método Feldenkrais®.

En aquesta primera trobada, Phil Unseld ens introduirà en els principis bàsics de les dues modalitats del mètode, Autoconsciència a través de movimient® e Integració Funcional®, obrint un espai per a explorar-los de manera vivencial.

En aquestes trobades organitzades en forma de taller, explorarem el mètode a través de la pràctica, i explicarem de forma detallada el procés individual i grupal que l’estudiant realitzarà durant la formació.

Un primer contacte molt recomanat per a resoldre dubtes i conèixer en primera persona el nostre equip, el programa de formació i l’espai on es fa.

Phil Unseld

Phil Unseld és músic i va conèixer el Mètode Feldenkrais en aquest context en 1988. Es va graduar com a professional Feldenkrais en 1998. Entre 2006 i 2017 va ser director de programa de les primeres formacions Feldenkrais a Barcelona. Integrant de l’equip pedagògic de diferents formacions compta amb molta experiència internacional (Espanya, l’Argentina, Mèxic, Alemanya, Suïssa i el Canadà). A més de la música i el Feldenkrais, l’apassionen els processos creatius i de desenvolupament, especialment dels nens. Va publicar un llibre sobre el desenvolupament del moviment infantil (‘El Microcosmos del Moviment’ 2018, Ed. Herder). A més, està format i certificat en Experiència Somàtica, una metodologia somàtica per a treballar la resiliència i abordar experiències traumàtiques. Juntament amb Sabine Graf-Pointner, és director pedagògic de la nova Formació Acreditada de Professionals del Mètode Feldenkrais Barcelona (2023-2027).

Horari

  • Dissabte 18 de Febrer de 2023
  • De 10h a 15h
  • Gratuït

Inscripció

Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a info@obradordemoviments.com.
Places limitades.