6.RJ

Taller Intensiu de Dansa i Creació amb Sara Sanguino i Hervé Costa

Diàlegs Urbans
Dissabte 21 de gener 2023

Aquest taller neix d’un impuls que emana del cos. Amb Diàlegs Urbans, Sara i Hervé ens proposen una trobada on explorar la reacció dinàmica i corporal que sorgeix en trobar-se un cos sensible en un context determinat.

Els paisatges urbans i racons de la ciutat ens serviran com a mitjà d’inspiració per a desenvolupar sinergies i diàlegs on participaran el moviment, el gest i la seva poètica. Crearem diferents contextos i situacions que s’allunyen de l’establert per a centrar-nos en un espai d’escolta, espontaneïtat i composició; on cada diàleg, cada forma d’expressió posi de manifest la seva pròpia ressonància, el seu propi eco.

Alternarem el temps d’exploració en dos marcs diferents, els espais del barri i la sala d’Obrador, amb la finalitat d’elaborar i posar en comú tot el material creatiu i realitzar petites composicions.

Sara Sanguino i Hervé Costa

L’Hervé Costa i la Sara Sanguino són ballarins, coreògrafs, docents de dansa i professors acreditats del Mètode Feldenkrais. Actualment, lideren junts el centre Obrador de Moviments amb una aposta clara cap a les tècniques somàtiques aplicades a les arts del moviment i la dansa en totes les seves modalitats.

Llegir més

Horaris i Tarifes

  • Dissabte 21 de gener de 2023
  • De 10h a 17h
  • Preu: 70€
  • Preu alumnes Obrador: 60€

 

Més informació i inscripcions: info@obradordemoviments.com