Descoberta i iniciació lliure en l’espai, el ritme. A partir de la curiositat, experimentem les diferents arts del moviment i tota la seva riquesa personal i social. Alegria, afirmació i relació amb els altres. Reservem la primera franja horària de la tarda per als nens i nenes.

DANSA CONTEMPORÀNIA

1 (48)-002

Nens i nenes de 5 a 7 anys
Nens i nenes de 8 a 11 anys

Nous llenguatges per a l’exploració lliure i la improvisació. Experimentació, creixement i socialització a través del moviment.

BASE TÈCNICA CLÀSSICA

Nens i nenes de 10 a 14 anys

Introducció al llenguatge clàssic: la tècnica al servei de l‘expressió. Un punt de partida fantàstic per gaudir de tot el teu potencial artístic.

MOVIMENT ACROBÀTIC

Nens i nenes de 8 a 12 anys 

Moviment que desafia la llei de la gravetat. A banda del seu valor propi també està indicat com a recurs dins de la dansa contemporània.

DANSES URBANES

Nens i nenes de 8 a 11 anys (Grup 1)

Del carrer a l’Obrador: moviments d’última tendència. Elements del hip-hop & breakdance cada cop més propers a la dansa contemporània.

RITME I PERCUSSIÓ

Percusión Obrador de Moviments

Nens i nenes de 8 a 11 anys 

Iniciació lúdica al ritme i la música. Prenent el cos com a instrument, el moviment esdevé sonor. Integrar la música en un mateix i viure la dansa en la seva intimitat primària.

MOURE’S EN LLIBERTAT
Primera infància

Nens i nenes de 3 i 4 anys

Alegria i desplegament motriu i artístic. A través del joc dinàmic, els petits descobreixen el seu cos en moviment tot relacionant-se amb els altres i l’entorn.

INTERPRETACIÓ

Nens i nenes des dels 8 anys 

Crear un passadís secret per portar la imaginació al límit i desenvolupar el seu món creatiu. Fer teatre és permetre’s construir des del no-res, és jugar amb el que som i amb el que ens agradaria ser.

MOVIMENT EN FAMÍLIA

Vanesa& Guillem2b-001

Nadons
Nens i nenes de 0 a 3 anys

Descobriment mutu del moviment natural. Nadons i adults s’interrelacionen en un espai d’exploració i aprenentatge funcional.