Descoberta i iniciació lliure en l’espai, el ritme. A partir de la curiositat, experimentem les diferents arts del moviment i tota la seva riquesa personal i social. Alegria, afirmació i relació amb els altres. Reservem la primera franja horària de la tarda per les classes de dansa i expressió corporals pels nens i nenes.

DANSA CONTEMPORÀNIA

1 (48)-002

Nens i nenes de 5 a 7 anys
Nens i nenes de 8 a 11 anys

Nous llenguatges per a l’exploració lliure i la improvisació. Experimentació, creixement i socialització a través del moviment.

BASE TÈCNICA CLÀSSICA

Nens i nenes de 10 a 14 anys

Introducció al llenguatge clàssic: la tècnica al servei de l‘expressió. Un punt de partida fantàstic per gaudir de tot el teu potencial artístic.

MOVIMENT ACROBÀTIC

Nens i nenes de 8 a 12 anys 

Moviment que desafia la llei de la gravetat. A banda del seu valor propi també està indicat com a recurs dins de la dansa contemporània.

MOURE’S EN LLIBERTAT
Primera infància

Nens i nenes de 3 i 4 anys

Alegria i desplegament motriu i artístic. A través del joc dinàmic, els petits descobreixen el seu cos en moviment tot relacionant-se amb els altres i l’entorn.

MOVIMENT EN FAMÍLIA

Vanesa& Guillem2b-001

Nadons
Nens i nenes de 0 a 3 anys

Descobriment mutu del moviment natural. Nadons i adults s’interrelacionen en un espai d’exploració i aprenentatge funcional.