Obrador De Moviments | Pau Aran

Atelier amb Pau Arán

Taller Intensiu de dansa amb Pau Arán
11 al 15 març 2024

Obrador de Moviments | Pau AranAtelier és un taller presentat per Obrador de Moviments i Pau Aran. La sèrie aborda de manera inclusiva les necessitats dels membres de la comunitat local de Barcelona: artistes, ballarins, treballadors culturals, practicants basats en el cos i professors.En la seva essència, Atelier tracta del nostre desig com a comunitat de connectivitat i arrelament.

Atelier utilitza la imatge dels arbres. Arrelats en la Terra, els arbres ofereixen manteniment, creixement i una xarxa d’estabilitat per a sostenir el bosc. La nostra intenció amb aquest taller és oferir oportunitats d’expansió a través de recursos i experiències compartides.

Aquest taller també està dirigit a bailarins professionals emergents que busquen un punt de partida per a entrar en el món laboral. S’anima als acabats de graduar dels programes de formació a unir-se!

Pau crearà una peça curta durant la setmana de taller, que serà mostrada al final del procés.

 

Obrador de Moviments | Pau AranPau Arán Gimeno

Nascut a Barcelona, va començar la seva carrera als onze anys a través dels balls llatinoamericans, estàndard, jazz, modern i ballet clàssic.

Va completar els seus estudis en el Conservatori Professional de Dansa ‘Mariemma’ de Madrid i posteriorment en la Folkwang Hochschule der Künste de Essen, abans d’incorporar-se al ensemble del Tanztheater Wuppertal – Pina Bausch en 2005, fins a 2020 com a membre permanent i posteriorment com a convidat.

Entre els seus espectacles més significatius es troben Avui em veus, demà seré invisible (2013); Tres maneres i Mimosa (2016) i Notis of Life (2019, produït en Yokohama).

La seva motivació actual és continuar desenvolupant l’expressió del seu art a través del llenguatge corporal, centrant-se en la creació i la pedagogia de la dansa contemporània. La cerca de la bellesa, el moviment i el seu interès per la poètica del teatre-dansa contemporani estan representats en els seus projectes.

En el seu web pots trobar més informació sobre la seva trajectòria.

Horari i Tarifes

  • del 11 al 15 de març 2024
  • de 10h00 a 14h00
  • Preu: 220€

Inscripció

Pots reservar la teva plaça escrivint  un mail a info@obradordemoviments.com
Places limitades