Casal de Dansa · Estiu 2021

Des de la seva creació, el casal de dansa d’Obrador de Moviments ha tingut com a finalitat crear un espectacle escènic i visual on els participants experimenten amb diferents disciplines artístiques. On la composició i la manipulació d’elements escènics esdevenen com estímul per desenvolupar el potencial corporal i creatiu a través del joc i la improvisació.

Davant la situació actual i a causa de les restriccions, hem transformat unes certes idees del seu procés i desenvolupament. Seguint la fórmula del curs passat, recollirem imatges sobre el desenvolupament del taller per a poder compartir amb familiars i amics.

La Dansa i el Traç
Nens i nenes de 8 a 12 anys

Enguany, explorarem com combinar la dansa i el traç, utilitzarem aquestes dues disciplines artístiques com a font d’inspiració per a la composició. La dansa i el traç són dos aspectes essencials de l’ésser humà. Connectarem aquestes dues formes d’expressió utilitzant el cos i les seves infinites possibilitats d’articular-se i les qualitats expressives del traç.

El moviment en l’espai deixa una multitud de formes efímeres, el dibuix neix i esvaeix. Ballar és dibuixar, dibuixar és ballar!. Per a fusionar i completar l’experiència posarem a disposició material d’arts plàstiques. Línies i formes espontànies deixaran constància de l’expressió i l’univers creatiu de cadascun.