Temps per la redescoberta i apropiació del cos en moviment. Classes de dansa per adults obertes a totes les edats i nivells d’experiència en dansa. Compartim, aprenem i gaudim. T’esperem!

TALLER DE DANSA

Taller de dansa | Obrador de Moviments

Dilluns – 20:30h a 22:00h

Fonaments i iniciació a la dansa contemporània per a adults. Una classe per a gaudir del moviment i experimentar la dansa sense necessitat de coneixements previs.

ESTIRAMENTS + REFORÇ MUSCULAR

Estiramientos + Refuerzo Muscular

Dimecres – 10:00h a 11:00h

Donar el temps i l’espai necessari per a entendre com funcionen les connexions corporals i els nostres patrons. Somàtica, anatomia i reforç muscular per a abordar les dificultats més recurrents i incrementar la consciència del propi cos. Ideal tant per a la preparació tècnica del ballarí com per al benestar físic i la salut postural.

DANSA CLÀSSICA

Danza Clásica | Obrador de Moviments

Dimarts – 18:45h a 20:15h
Divendres – 18:00h a 19:30h*

Integració de la tècnica i els codis clàssics al servei de la pulcritud de la forma. Fonaments bàsics: actitud, emoció i moviment.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Dansa per adults | Obrador de Moviments

Dimarts – 20:30h a 22:00h

Nous llenguatges per a l’exploració lliure i la improvisació. Experimentació, creixement i socialització a través del moviment.

FELDENKRAIS-DANSA

Dansa Feldenkrais | Obrador de Moviments

Dimecres – 19:30h a 21:00h

Reaprenentatge corporal amb un punt d’atreviment. Avancem del silenci i el diàleg interior, a la música i l’expressió artística més intuïtiva.

INICIACIÓ A LA DANSA CLÀSSICA

Iniciación Danza Clásica | Obrador de Moviments

Dilluns – 19:00h a 20:15h

Introducció al llenguatge clàssic: la tècnica al servei de l‘expressió. Un punt de partida fantàstic per gaudir de tot el teu potencial artístic.

MÈTODE FELDENKRAIS

Feldenkrais Barcelona | Obrador de Moviments

Dilluns – 20:00h a 21:00h
Dimarts – 10:00h a 11:00h
Dijous – 18:00h a 19:00h

Reaprenentatge corporal. Atenció, consciència i exploració del moviment propi per a una vida més funcional. Habilitats a l’abast de tothom.
.

*Grup per obrir. Apunta’t a la llista d’espera enviant un mail a info@obradordemoviments.com