DenitsaOBRADORHerveclass (52)

Comencem el curs 2022-2023

Tornem amb moltes ganes i amb propostes que fan moure!

Comencem la temporada d’intensius amb la visita d’una gran professional, la Mami Shimazaki, que compartirà la seva experiència artística amb un taller de dansa Essential Movement.

Atenció a les novetats d’aquest curs: el nostre laboratori de creació LAB_Obrador i la nova classe d’Iniciació a la Dansa Clàssica per a nens i nenes.

Taller Intensiu de Dansa amb Mami Shimazaki

Mami Shimazaki és ballarina, actriu, creadora i docent, i ha estat ballarina solista durant 12 anys amb la Batsheva Dance Company sota la direcció d’Ohad Naharin. El divendres 16, ens proposarà el seu taller intensiu Essential Movement per a compartir la seva rica experiència professional i recerca personal sobre les tècniques d’improvisació.

Més informació

LAB_Obrador 

Aquest laboratori adressat als professionals de les arts del moviment sorgeix com a necessitat de construir un espai dedicat a investigar obertament sobre les eines de creació entorn a la dansa i el moviment. Un lloc on crear sinergies i diàlegs de col·laboració horitzontal i acompanyament en els processos creatius.

Més informació

Iniciació a la Dansa Clàssica 

Iniciació Clàssic NensIntroducció al llenguatge de la dansa clàssica, com a complement a la nostra proposta d’aprenentatge. Principis bàsics ideals per a aprofundir en el coneixement global del cos, la precisió del gest, l’expressió i les formes. Per a nens i nenes a partir de 10 anys.

Més informació