L’Obrador és un centre de dansa especialitzat en tècniques somàtiques aplicades a les arts del moviment.

L’Obrador és un centre de creació i aprenentatge corporal a través de la dansa i el moviment. Un espai que aposta pel desenvolupament personal a través de les arts i el moviment. Un espai obert a la joventut, als amants del moviment de totes les edats i als professionals. Un espai per desenvolupar les pròpies habilitats i la capacitat de moviment, i per adquirir major consciència del cos i del seu potencial. Un espai per relacionar-se, descobrir, comprendre, aprendre, experimentar i crear. Ens organitzem entorn tres eixos principals d’acció:

Desenvolupament i aprenentatge a través del moviment

Proporcionem a través de la dansa i altres activitats, elements fonamentals necessaris per a una millor entesa i utilització del cos. Facilitem el desenvolupament i integració de cada individu a través d’activitats artístiques.
Posem en evidència els beneficis que proporcionen les arts del moviment a nivell individual, col·lectiu i social, i oferir-les com a complement educatiu.

Creativitat i desenvolupament personal

Oferim un espai per desenvolupar-se plena i  lliurement com a persona creativa. Fonamentem la creativitat proporcionant els elements necessaris per a l’exploració i experimentació.

Creació i divulgació de les arts del moviment

Promovem la creació coreogràfica contemporània i la seva difusió a través de programes de sensibilització per a tots els públics. Donem suport a la creació artística en el seu sentit més ampli donant espai a les noves tendències.

 

Tot això gràcies a l’equip docent de la escola, professors de dansa i arts escèniques que possibiliten una formació de qualitat i alt nivell.