Sara y Hervé Obrador de MovimentsHervé Costa i Sara Sanguino
Directors de l’Obrador

L’Hervé Costa i la Sara Sanguino són ballarins, coreògrafs, docents de dansa i professors acreditats del Mètode Feldenkrais. Actualment, lideren junts el centre Obrador de Moviments amb una aposta clara cap a les tècniques somàtiques aplicades a les arts del moviment i la dansa en totes les seves modalitats. Des de 2017, junts, organitzan també Formacions Acreditades de Professionals Feldenkrais.

Llegir més

 

Karim Kemmat. Professor de percussió i ritmes | Obrador de Moviments

Guadalupe Cano
Professora del Mètode Feldenkrais

És Professora acreditada del Mètode Feldenkrais, actriu i postgraduada en teràpia a través de la dansa i el moviment. Té una llarga experiència en teatre, música i dansa tradicional. S’ha especialitzat en educació a través del moviment amb petits de 7 mesos a 4 anys. Com els nens i nenes, és senzilla, transparent i de somriure fàcil.

 

Marta Jiménez. Professora de Feldenkrais | Obrador de Moviments

Marta Jiménez
Professora del Mètode Feldenkrais

La curiositat per la música i el seu aprenentatge la porta a investigar la seva relació amb el moviment, l’oïda, les emocions i la improvisació. Té el títol superior de piano, el certificat Dalcroze i el diploma avançat en Mètode Kodály. Ha treballat amb Klára Kokas i amb Emilio Molina. Des del 2015 imparteix classes del mètode Feldenkrais. Com podreu comprovar quan la conegueu, té una gran capacitat d’organitzar i crear vincles entre les persones.