Professors de dansa: Sara Sanguino | Obrador de MovimentsSara Sanguino.  Directora de l’Obrador

Formada a l’Institut del Teatre, s’estrena com a professional al ballet Saragossa. La seva recerca constant sobre el moviment la porta a Bèlgica, Itàlia i Àustria entre d’altres. Crea amb Hervé Costa la seva companyia de dansa a Barcelona. És professora acreditada del Mètode Feldenkrais i una apassionada de la seva didàctica. És propera i dialogant, a l’Obrador la trobareu sempre disponible.

 

 

Professors de dansa: Hervé Costa | Obrador de MovimentsHervé Costa. Director de l’Obrador.

Nascut a Marsella, seguint la seva intuïció i buscant la coherència entre el dir, el sentir i el fer, recorre mitja Europa amb diverses companyies. Crea amb Sara Sanguino Les 4 souffles i és professor a l’Institut del Teatre fins a liderar aquest projecte singular de formació i creació. Li agrada cuinar, riure i compartir amb els amics.

 

 

Diego Sinigger. Professor de contemporani acrobàtic

Es denomina com un artista sense etiqueta. Li apassiona qualsevol forma d’expressió que aprofundeixi en la sensibilitat de l’individu. Es defineix com a ballarí i coreògraf. Desenvolupa el seu moviment a través d’una tècnica que denomina consciència muscular. Una fusió entre diverses tècniques: el hiphop, la dansa contemporània, l’acrobàcia i les arts marcials.

 

 

Karim Kemmat. Professor de percussió i ritmes | Obrador de Moviments

Guadalupe Cano. Professora d’Iniciació a la dansa per nens i nenes, i professora del Mètode Feldenkrais

És Practitioner Feldenkrais, actriu i postgraduada en teràpia a través de la dansa i el moviment. Té una llarga experiència en teatre, música i dansa tradicional. S’ha especialitzat en educació a través del moviment amb petits de 7 mesos a 4 anys. Com els nens i nenes, és senzilla, transparent i de somriure fàcil.

 

Vanesa Porret. Professora de moviment en familia | Obrador de MovimentsVanesa Porret. Professora de moviment en familia

Nascuda a Buenos Aires s’ha interessat sempre en la primera infància. Formada en educació especial, natació per a nadons i primera infància, i mètode Feldenkrais. Oberta i entusiasta, acompanya sense presses (fent-nos també a nosaltres gaudir i aprendre) del creixement dels més petits.

 

 

 

Marta Jiménez. Professora de Feldenkrais | Obrador de Moviments

Marta Giménez. Professora del Mètode Feldenkrais

La curiositat per la música i el seu aprenentatge la porta a investigar la seva relació amb el moviment, l’oïda, les emocions i la improvisació. Té el títol superior de piano, el certificat Dalcroze i el diploma avançat en Mètode Kodály. Ha treballat amb Klára Kokas i amb Emilio Molina. Des del 2015 imparteix classes del mètode Feldenkrais. Com podreu comprovar quan la conegueu, té una gran capacitat d’organitzar i crear vincles entre les persones.