Professors de dansa: Sara Sanguino | Obrador de MovimentsSara Sanguino.  Directora de l’Obrador

Formada a l’Institut del Teatre, s’estrena com a professional al ballet Saragossa. La seva recerca constant sobre el moviment la porta a Bèlgica, Itàlia i Àustria entre d’altres. Crea amb Hervé Costa la seva companyia de dansa a Barcelona. És professora acreditada del Mètode Feldenkrais i una apassionada de la seva didàctica. És propera i dialogant, a l’Obrador la trobareu sempre disponible.

 

 

Professors de dansa: Hervé Costa | Obrador de MovimentsHervé Costa. Director de l’Obrador.

Nascut a Marsella, seguint la seva intuïció i buscant la coherència entre el dir, el sentir i el fer, recorre mitja Europa amb diverses companyies. Crea amb Sara Sanguino Les 4 souffles i és professor a l’Institut del Teatre fins a liderar aquest projecte singular de formació i creació. Li agrada cuinar, riure i compartir amb els amics.

 

 

Karim Kemmat. Professor de percussió i ritmes | Obrador de Moviments

Guadalupe Cano. Professora d’Iniciació a la dansa per nens i nenes, i professora del Mètode Feldenkrais

És Practitioner Feldenkrais, actriu i postgraduada en teràpia a través de la dansa i el moviment. Té una llarga experiència en teatre, música i dansa tradicional. S’ha especialitzat en educació a través del moviment amb petits de 7 mesos a 4 anys. Com els nens i nenes, és senzilla, transparent i de somriure fàcil.

 

Vanesa Porret. Professora de moviment en familia | Obrador de MovimentsVanesa Porret. Professora de moviment en familia

Nascuda a Buenos Aires s’ha interessat sempre en la primera infància. Formada en educació especial, natació per a nadons i primera infància, i mètode Feldenkrais. Oberta i entusiasta, acompanya sense presses (fent-nos també a nosaltres gaudir i aprendre) del creixement dels més petits.

 

 

 

Marta Jiménez. Professora de Feldenkrais | Obrador de Moviments

Marta Giménez. Professora del Mètode Feldenkrais

La curiositat per la música i el seu aprenentatge la porta a investigar la seva relació amb el moviment, l’oïda, les emocions i la improvisació. Té el títol superior de piano, el certificat Dalcroze i el diploma avançat en Mètode Kodály. Ha treballat amb Klára Kokas i amb Emilio Molina. Des del 2015 imparteix classes del mètode Feldenkrais. Com podreu comprovar quan la conegueu, té una gran capacitat d’organitzar i crear vincles entre les persones.