Professors de dansa: Sara Sanguino | Obrador de MovimentsSara Sanguino.  Directora de l’Obrador

Formada a l’Institut del Teatre, s’estrena com a professional al ballet Saragossa. La seva recerca constant sobre el moviment la porta a Bèlgica, Itàlia i Àustria entre d’altres. Crea amb Hervé Costa la seva companyia de dansa a Barcelona. És professora acreditada del Mètode Feldenkrais i una apassionada de la seva didàctica. És propera i dialogant, a l’Obrador la trobareu sempre disponible.

 

 

Professors de dansa: Hervé Costa | Obrador de MovimentsHervé Costa. Director de l’Obrador.

Nascut a Marsella, seguint la seva intuïció i buscant la coherència entre el dir, el sentir i el fer, recorre mitja Europa amb diverses companyies. Crea amb Sara Sanguino Les 4 souffles i és professor a l’Institut del Teatre fins a liderar aquest projecte singular de formació i creació. Li agrada cuinar, riure i compartir amb els amics.

 

 

Vera Bilbija | Obrador de MovimentsVera Bilbija. Atenció al públic i comunicació

Va créixer als països de l’ex-Iugoslàvia i seguint el seu interès per la dansa va estudiar a Bèlgica. Ha treballat a teatres de Berlín, Leipzig i Darmstadt. Arriba a Barcelona on treballa amb Àngels Margarit i Cesc Gelabert. Practica el yoga Iyengar. Li encanta el te. Parla sis idiomes o sigui que estarà encantada d’atendre-us en la llengua que vulgueu.

 

 

Professors de dansa: Maël Durand. Moviment acrobàtic | Obrador de MovimentsMaël Durand. Professor de moviment acrobàtic

Després de dedicar-se a la gimnàstica esportiva a França, s’interessa i es forma en capoeira, break dance i acrobàcia. Dins del divers món del circ i el cabaret treballa en diferents companyies sense deixar mai d’evolucionar i d’impartir classes en centres propers, com l’Ateneu Popular de Nou barris, i europeus, com la Circus Circuli de Stuttgart.

 

 

Professors de dansa: Javi Casado. Danses urbanes | Obrador de MovimentsJavi Casado. Professor de danses urbanes

Comença a ballar breakdance a Tenerife i el 2001 aterra a Barcelona. Explora, comparteix i aprèn les possibilitats dels llenguatges urbans a multitud de trobades a ciutats europees. No en té prou i decideix ampliar els seus horitzons formant-se en dansa contemporània. És un crack del footworks.

 

 

Karim Kemmat. Professor de percussió i ritmes

Nascut a Paris i d’origen amazigh, és un apassionat de la música Kabyle. Format en pedagogia, va treballar d’animador socio-cultural a Paris i el seu entorn. Una classe de dansa africana amb els músics del ballet de Mali el convenç de tocar el djembé. Rep classes de percussió de Fernando Diez, alumne avantatjat de Guem, participa a molts festivals de carrer. Un viatge a Cuba l’orienta cap a la música afro-cubana i els seus ritmes. És molt clar i agradable, té una llibreria al barri.

 

 

Karim Kemmat. Professor de percussió i ritmes | Obrador de Moviments

Guadalupe Cano. Professora d’Iniciació a la dansa per nens i nenes, i professora del Mètode Feldenkrais

És Practitioner Feldenkrais, actriu i postgraduada en teràpia a través de la dansa i el moviment. Té una llarga experiència en teatre, música i dansa tradicional. S’ha especialitzat en educació a través del moviment amb petits de 7 mesos a 4 anys. Com els nens i nenes, és senzilla, transparent i de somriure fàcil.

 

 

Vanesa Porret. Professora de moviment en familia | Obrador de MovimentsVanesa Porret. Professora de moviment en familia

Nascuda a Buenos Aires s’ha interessat sempre en la primera infància. Formada en educació especial, natació per a nadons i primera infància, i mètode Feldenkrais. Oberta i entusiasta, acompanya sense presses (fent-nos també a nosaltres gaudir i aprendre) del creixement dels més petits.

 

 

 

Marta Jiménez. Professora de Feldenkrais | Obrador de Moviments

Marta Giménez. Professora del Mètode Feldenkrais

La curiositat per la música i el seu aprenentatge la porta a investigar la seva relació amb el moviment, l’oïda, les emocions i la improvisació. Té el títol superior de piano, el certificat Dalcroze i el diploma avançat en Mètode Kodály. Ha treballat amb Klára Kokas i amb Emilio Molina. Des del 2015 imparteix classes del mètode Feldenkrais. Com podreu comprovar quan la conegueu, té una gran capacitat d’organitzar i crear vincles entre les persones.

 

 

Ruben Ametllé. Educador Social, actor i creador | Obrador de MovimentsRuben Ametllé. Educador Social, actor i creador

Considera que el teatre li ha ensenyat gran part del que és. L’ha portat a viatjar per tot el món i li ha obert els horitzons externs i interns. I li ha permès no deixar mai de jugar.