CÀPSULES FORMATIVES

Aquests tallers, en forma de càpsules formatives de 4h, tenen com a objectiu donar a conèixer la proposta pedagògica i artística de professionals de la dansa, explorant diferents tècniques i maneres d’acostar-se al moviment a través de l’enfocament personal de cada artista docent convidat. Estan dirigides a professionals, joves en formació i persones interessades a fer un procés creatiu a través del cos i del moviment.

SOMÀTICA I MOVIMENT ORGÀNIC (SMO)

En aquests tallers abordarem el moviment i la dansa des d’un punt de vista somàtic, explorant noves possibilitats i relacions dinàmiques entre el cos sensible, la consciència i l’entorn.

TÈCNICA I COMPOSICIÓ (Presentació)

Dirigit a professionals o persones en formació amb nivell intermedi/avançat. En aquests tallers treballarem diferents elements tècnics, eines de creació i composició i processos creatius que poden culminar en una presentació al públic en petit format.

INTERDISCIPLINARI

El moviment existeix en totes les formes d’art. Explorarem les relacions entre dansa, moviment i altres disciplines artístiques per a crear i explorar noves fusions i sinergies que facilitin i potenciïn la creativitat.

Pròxims tallers intensius