????? ???? ???? ??? ???? ????

Intensiu de Dansa amb Mami Shimazaki

Essential Movement

Obrim la temporada d’intensius amb una gran artista i companya que ens omple d’alegria.

Mami visita Barcelona de forma improvisada i ens proposa el seu taller intensiu Essential Movement per a compartir la seva rica experiència professional i recerca personal sobre les tècniques d’improvisació.

Mami Shimazaki

Ballarina, actriu, creadora i docent. Nascuda a Tokio, viu i treballa a Tel-Aviv. Mami col·labora amb Nimrod Freed en la Tami Dance Company com a ballarina solista. Ha estat ballarina solista durant 12 anys amb la companyia mundialment coneguda Batsheva Dance Company. Ha interpretat la majoria del repertori d’Ohad Naharin i a més, ha treballat amb coreògrafs com Micha Van Hoecke, John Jesperse, William Forsythe, Sharon Eyal, Ruth Ziv Eyal i Barak Marshall entre altres. Mami Shimazaki va ser guardonada amb el premi a millor actriu principal pel Festival Europeu de Cinema Independent en 2018, pel seu paper en el llargmetratge “Call for Dreams”, dirigida per Ran Slavin.

Durant aquests últims anys, Mami ha estat convidada a actuar i crear produccions de dansa, teatre i vídeo per Europa (Alemanya, Itàlia, Irlanda) i Israel. Mami i Roi Efrat han col·laborat en diverses produccions artístiques tant en el passat com actualment.

És professora i realitza tallers de ballet i dansa contemporània per a totes les edats a Israel i per tot el món. És graduada en Dansa i Arts Escèniques en la Maurice Bejart School de Suïssa.

  • Divendres 16/09/22
  • De 10:00h a 14:00h
  • Preu: 50€

Inscripcions i més informació: info@obradordemoviments.com