Acompanyem als joves en el seu creixement artístic, en el desenvolupament de les seves habilitats tècniques i creatives. Proporcionant les eines d’aprenentatge necessàries per construir un itinerari formatiu professional a mida.

I hem creat un espai per a joves professionals de la dansa, un punt de trobada per la dansa professional, per l’aprenentatge constant i la creació artística.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Dansa per Joves | Dansa contemporánea | Obrador de Moviments

Dilluns – 18:45h a 20:15h
Dijous – 19:00h a 20:30h

Nous llenguatges per a l’exploració lliure i la improvisació. Experimentació, creixement i socialització a través del moviment.

BASE TÈCNICA

Dansa per Joves | Dansa clàssica | Obrador de Moviments

Dimarts – 17:30h a 18:30h

Donar el temps i l’espai necessari per a entendre com funcionen les connexions corporals i els nostres patrons. Somàtica, anatomia i reforç muscular per a abordar les dificultats més recurrents i incrementar la consciència del propi cos. Ideal tant per a la preparació tècnica del ballarí com per al benestar físic.

INICIACIÓ A LA DANSA CLÀSSICA

Dijous – 17:30h a 18:45h

Introducció al llenguatge clàssic: la tècnica al servei de l‘expressió. Un punt de partida fantàstic per gaudir de tot el teu potencial artístic.

CONTEMPORANI ACROBÀTIC

Contemporani Acrobàtic

Divendres – 16:00h a 17:30h

Noves eines i habilitats per a enriquir l’aprenentatge de la dansa. Una fusió entre danses urbanes, contemporani, acrobàcia i arts marcials. 

REFORÇ I SUPERVISIÓ

Dansa i tècnica | Dansa joves | Obrador de Moviments

Oferim un espai de supervisió per a aprofundir en l’aprenentatge de la dansa. Pensat per alumnes en formació, revisarem les dificultats individuals per, amb una atenció personalitzada, trobar els recursos propis i ser capaços de desbloquejar els patrons disfuncionals. El fet de treballar individualment ens permetrà explorar les sensacions corporals, l’anatomia i el moviment per treure-li més profit encara a la formació regular. Aquí, apostem per un aprenentatge on la dificultat és processa fins a convertir-la en una qualitat.