Desenvolupament de les habilitats corporals i creatives. Acompanyem el creixement artístic dels joves a partir de les seves motivacions. Proporcionem els aprenentatges necessàries per construir el propi intinerari formatiu-professional.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Nous llenguatges per a l’exploració lliure i la improvisació. Experimentació, creixement i socialització a través del moviment.

BASE TÈCNICA CLÀSSICA

dansa1

Principis bàsics per accedir a l’essència tècnica. Ideat com a consolidació inicial de la dansa clàssica i també com a introducció per a principiants.

MOVIMENT ACROBÀTIC

Moviment que desafia la llei de la gravetat. A banda del seu valor propi també està indicat com a recurs dins de la dansa contemporània.

DANSES URBANES

Del carrer a l’Obrador: moviments d’última tendència. Elements del hip-hop & breakdance cada cop més propers a la dansa contemporània.

RITME I PERCUSSIÓ

Percusión Obrador de Moviments

Iniciació lúdica al ritme i la música. Prenent el cos com a instrument, el moviment esdevé sonor. Integrar la música en un mateix i viure la dansa en la seva intimitat primària.

SUPERVISIÓ

MEDGREC15-7682

Els dissabtes al matí oferim un espai de supervisió per a aprofundir en l’aprenentatge de la dansa. Pensat per alumnes en formació, revisarem les dificultats individuals per, amb una atenció personalitzada, trobar els recursos propis i ser capaços de desbloquejar els patrons disfuncionals. El fet de treballar en petit grup ens permetrà explorar les sensacions corporals, l’anatomia i el moviment per treure-li més profit encara a la formació regular. Aquí, donem la benvinguda a l’aprenentatge sobre la dificultat fins aconseguir convertir-la en una qualitat.