Acompanyem als joves en el seu creixement artístic, en el desenvolupament de les seves habilitats tècniques i creatives. Proporcionant les eines d’aprenentatge necessàries per construir un itinerari formatiu professional a mida.

I hem creat un espai per a joves professionals de la dansa, un punt de trobada per la dansa professional, per l’aprenentatge constant i la creació artística.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Contemporáneo Jóvenes | Obrador de Moviments

Dijous – 19:15h a 20:45h

Nous llenguatges per a l’exploració lliure i la improvisació. Experimentació, creixement i socialització a través del moviment.

ESTIRAMENTS + REFORÇ MUSCULAR

Estiramientos + Refuerzo Muscular

Dilluns – 18:30h a 19:30h
Dimecres – 10:00h a 11:00h

Augmentar el to muscular i l’amplitud del moviment incrementant la consciència i l’atenció a la respiració per a millorar la funció i organització del moviment. Entendre com funcionen les connexions del cos. Ideal per al benestar i la salut postural.

DANSA CLÀSSICA

Danza Clásica | Obrador de Moviments

Dimarts – 18:45h a 20:15h
Dijous – 18:00h a 19:15h

Integració de la tècnica i els codis clàssics al servei de la pulcritud de la forma. Fonaments bàsics: actitud, emoció i moviment.

INICIACIÓ A LA DANSA CLÀSSICA

Iniciación Danza Clásica | Obrador de Moviments

Dilluns – 18:45h a 20:00h

Introducció al llenguatge clàssic: la tècnica al servei de l‘expressió. Un punt de partida fantàstic per gaudir de tot el teu potencial artístic.

REFORÇ I SUPERVISIÓ

Oferim un espai de supervisió per a aprofundir en l’aprenentatge de la dansa. Pensat per alumnes en formació, revisarem les dificultats individuals per, amb una atenció personalitzada, trobar els recursos propis i ser capaços de desbloquejar els patrons disfuncionals. El fet de treballar individualment ens permetrà explorar les sensacions corporals, l’anatomia i el moviment per treure-li més profit encara a la formació regular. Aquí, apostem per un aprenentatge on la dificultat és processa fins a convertir-la en una qualitat.