Taller Thomas Kampe 2023

Mètode Feldenkrais, Moviment & Improvisació

Taller intensiu amb Thomas Kampe
13 i 14 de Maig 2023

En aquest taller utilitzarem el Mètode Feldenkrais® com a recurs per a la pràctica de la improvisació. Investigarem els potencials de transferència del Mètode Feldenkrais, una pràctica de moviment somàtic clau, cap a processos d’improvisació mitjançant l’exploració de moviments suaus, reflexius i diàlegs corporals dinàmics i expansius. El Mètode Feldenkrais aporta una perspectiva que relaciona el moviment, la percepció i l’autoritat somàtica i facilita la nostra capacitat d’aprendre i descobrir noves habilitats de forma fàcil. Explorarem l’ús de restriccions, “constraints” (marc de límits) i problemes estructurats com a eines per a trobar llibertat, nous patrons i més possibilitats en l’elecció dels nostres moviments improvisats.

A través de les lliçons de “Awarenes Through Movement®” (Autoconsciència a través del Moviment), el treball de contacte en duo basat en la “Integració Funcional”® i la improvisació, explorarem el potencial de moviment tridimensional de la nostra pelvis i les nostres costelles per a trobar facilitat, llibertat i més opcions de moviment en deixar improvisar el nostre ser dansaire.

El mètode Feldenkrais ofereix eines orgàniques i accessibles per a l’aprenentatge a través del moviment. De manera imaginativa i lúdica, ens ofereix la possibilitat de relacionar-nos amb el nostre entorn mitjançant patrons de moviment complexos i multidimensionals.

 

En els últims 30 anys, Thomas Kampe ha estat dedicat al treball en dansa, teatre i moviment. Ha ensenyat educació somàtica transferint els seus coneixements i descobriments a intèrprets de les arts del moviment en diferents llocs del món. Ha treballat com a intèrpret, coreògraf i director a Alemanya i Gran Bretanya, i és actualment professor titular de la Universitat Metropolitana de Londres on ha estat premiat amb el “University Teaching Fellowship in 2010 award”.

Professor qualificat en el Mètode Feldenkrais amb una llarga experiència, Thomas l’empra com a base fonamental per a la seva labor docent en dansa i moviment. Recentment ha finalitzat el seu Tésis Doctoral titulada “The Art of Making Choices: The Feldenkrais Method as a Choreographic Resource”.

thomaskampe.wordpress.com

Horari i tarifa

  • Dissabte 13 i diumenge 14 de Maig
  • De 10:00h a 16:30h
  • Preu: 150€ 

Inscripció

Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a info@obradordemoviments.com.
Places limitades.