Flying Low | Mantra

Mantra i Flying Low amb Edward Tamayo

Classes de Mantra i Flying Low 

A partir del 6 d’octubre i durant tota la temporada, Edward Tamayo, oferirà dues noves classes:

Mantra

Divendres de 19:00h a 20:30h

Mantra és una proposta d’entrenament coreogràfic enfocat en la relació dels cossos amb l’espai, el grup i la musicalitat. Part de l’ús exhaustiu de diferents ritmes musicals per a crear una estructura o seqüència amb els peus que es repeteix en bucle (el Mantra).

Aquesta classe es dirigeix a un públic de diferents edats i nivells.

Veniu a provar una classe gratuïta el divendres, 6 d’octubre a les 19:00h.

Per inscriure’t envia’ns un correu a: info@obradordemoviments.com

Veure tarifes en la nostra web.

.
Flying Low

Divendres de 10:00h a 12:00h

La tècnica Flying Low va ser creada pel mestre David Zambrano i es basa en l’habilitat d’entrar i sortir del sòl de manera eficient i espontània.

Explora el cos físic i la seva interacció amb el grup, la cohesió amb les lleis primàries de la física utilitzant recursos com la velocitat, les espirals i corbes infinites que es dibuixen en l’espai.

Aquest entrenament està dirigit a joves en formació i professionals.

Les tarifes per a aquest curs són específiques:

10€ una classe  |   90€ bo de 10

Per inscriure’t envia’ns un correu a: info@obradordemoviments.com

 

MÉS SOBRE EDWARD TAMAYO

Edward Tamayo és un ballarí coreògraf nascut a Colòmbia. Actualment és Co-Director i fundador del Col·lectiu LaCerda a Barcelona (Espanya). Compta amb una àmplia experiència com a docent en diferents escoles nacionals i internacionles.

Porta anys impartint la tècnica Flying Low, la qual es basa en l’habilitat d’entrar i sortir del sòl de manera eficient i espontània. Tamayo es va formar amb el mestre David Zambrano, creador de la tècnica.

A més, Tamayo ha creat un nova proposta d’entrenament coreogràfic anomenada Mantra. Amb la seva visió de la dansa i el seu arrelament llatinoamericà, canalitza la relació dels cossos amb l’espai, el grup i la musicalitat.

Amb el Col·lectiu LaCerda ha dirigit, interpreatado i creat les peces Tango, Un Solo Ciego, Warm Up, Paiopony, Flornecia, presentades en diferents espais, entre ells el International Performance Festival PAD Magúncia Alemanya (2017 2018, 2019), Festival PUF Croàcia i el Certamen Coreogràfic de Madrid (2017-2019), entre altres.

Segueix-nos en Instagram per a estar al dia de totes les novetats..