Obrador De Moviments | Taller Pre-Formación Método Feldenkrais Sabina Graf-Pointner

Taller Pre-Formació del Mètode Feldenkrais amb Sabina Graf-Pointner

Obrador de Moviments | Taller Pre-Formación Método Feldenkrais Sabina Graf-Pointner“Descobrir el meu potencial a través del moviment”
18 i 19 de Març 2023

Aquest taller de cap de setmana està dirigit a totes les persones que vulguin iniciar-se en el Mètode Feldenkrais®, i especialment a les persones interessades en la nova Formació de Professionals Feldenkrais a Barcelona (2023-2027). Una oportunitat perfecta per a conèixer als directors pedagògics, l’espai, i tenir una experiència directa a través de l’ensenyament de Sabina.

En aquest taller coneixerem els principis bàsics del Mètode Feldenkrais® a través de l’experiència pràctica. Explorarem diferents seqüències de moviment que va dissenyar Moshé Feldenkrais, i les complementarem amb idees i conceptes bàsics. A més, obrirem un espai de diàleg per a respondre preguntes i dubtes que els/les futurs/es estudiants puguin tenir sobre diferents aspectes de la nova formació.

Sabina Graf-Pointner (Alemanya)

Formadora Internacional & Co-Directora Pedagògica de les Formacions de Professionals Feldenkrais de Nuremberg (Alemanya) i Barcelona. Va estudiar Pedagogia Social a Munic i té una àmplia experiència en diferents camps de la dansa i de les tècniques somàtiques. Es va formar en el Mètode Feldenkrais amb Mia Segal (la principal assistent de Moshé Feldenkrais) i ensenya el treball de Feldenkrais des de fa 30 anys. És autora de nombrosos articles i assajos sobre temes relacionats amb el Mètode Feldenkrais i és coneguda per la seva manera única d’integrar i presentar la pràctica i la teoria del Mètode.

Horaris i tarifes

  • Dissabte 18 i Diumenge 19 de Març 2023
  • De 10:30h a 16:30h
  • Preu: 160€

Inscripció

Pots reservar la teva plaça enviant un mail a info@obradordemoviments.com.
Places limitades.