Programa De Dansa 2018 - 2019 | Obrador De Moviments

Programa de Dansa Temporada 2018-2019

A tots els interessats en experimentar la dansa i el moviments…

Programa de Dansa | Obrador de Moviments

Us anticipem algunes de les novetats que estem preparant per la temporada vinent amb un complert programa de dansa.

TALLERS INTENSIUS

Pel curs vinent estem programant tallers intensius de caps de setmana, amb l’objectiu d’acollir a ballarins / creadors que han format o formen part de companyies influents en la dansa i el moviment. Cada convidat, des de la seva experiència, aportarà eines d’experimentació i creació a través de la improvisació. Per una altra banda, estarà present la cerca de nous llenguatges coreogràfics a través de tècniques somàtiques.

Estem emocionats parlant amb Pau Aran (Tanztheatre Wuppertal – Pina Bausch), Jone San Martín (Frankfurt Ballet, The Forsythe Company) i Thomas Kampe (Mètode Feldenkrais i improvisació) qui ja han confirmat que formaran part de la proposta.


OBRADOR DE MOVIMENTS – APDC

Entrenament de professionals

Des d’Obrador de Moviments compartim els objectius que persegueix la APdC i estem encantats de poder formar part d’aquest projecte i brindat als professionals de la dansa i/o estudiants associats l’oportunitat d’accedir a classes d’entrenament a un preu reduït i assequible.
Professors: Carlos Fernández, Carme Martí i Sebastien Mari.


Classes d’interpretació per nens i nenes

Tots els nens necessiten trobar tesors amagats. El teatre permet construir un passadís secret on portar la seva imaginació i desenvolupar el seu model creatiu. Fer teatre és construir des de zero, és jugar amb el que som i amb el que ens agradaria ser.
Professor: Rubén Ametllé, actor, intèrpret i professor d’interpretació.

 

Us hi esperem a partir del 3 de setembre, consulta aquí el programa de dansa actualitzat!