Jone  Cuadrada

Tècnica d’improvisació i eines per a la creació


Taller de Creació Artística amb JONE SAN MARTÍN

A través de les tècniques d’improvisació desenvolupades juntament amb William Forsythe, Jone ens guia cap a la trobada de diferents maneres d’articular el cos en l’espai; i ens acompanya per a facilitar un tipus d’escolta on el propi llenguatge corporal entra en diàleg amb l’entorn, obrint i creant noves possibilitats de relació amb l’altre.

Jone va néixer a Sant Sebastià, Espanya. És ballarina, coreògrafa i professora de Forsythe Improvisation Technologies. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional juntament amb William Forsythe, acompanyant-lo en la seva recerca i creació durant més de dues dècades (Ballet Frankfurt i The Forsythe Company, Alemanya).

Ha treballat també en l’Ulmer Theater, Ulm (Alemanya), Archipel Sud, Namur (Bèlgica), Ballett  Frankfurt (Alemanya). Amb coreògrafs com Jacopo Godani, Fabrice Mazliah, Agnès Chekroun, Nacho Duato, Carlotta Sagna, Jan Lawers, Jan Fabre, Tim Etchelles, Matteo Fargion, Rabih Morué, Deborah Hay, Jan Marteens, Ersan Mondtag, Johannes Wieland, Mikel R. Nieto.El 2016 va formar part de la primera edició de la companyia Dance On, a Berlín.

Com a coreògrafa, col·labora amb artistes sonors i participa en projectes de cinema i vídeo art. També desenvolupa el seu propi treball creatiu, imparteix cursos i tallers en diferents ciutats del món.

 

Dissabte 23 i diumenge 24 de març de 2019
de 10h00 a 17h00

Preu: 120€
110€ socis APdC i alumnes d’Obrador de Moviments

Per a reservar la teva plaça escriu-nos a info@obradordemoviments.com

Places limitades!