Foto Pau Web

Tècnica, Creació i Recerca de Moviment

Laboratori de dansa teatre amb PAU ARAN GIMENO

foto-Pau_web

Cada cos té el seu propi idioma, únic i perfecte. La nostra eina de treball ha de ser contínuament potent i sensible.
Amb això en ment, treballarem a través del joc i el plaer, amb exercicis basats en la tècnica, la composició, la improvisació i la narrativa corporal. Anem a obrir l’espai per dialogar amb nosaltres mateixos i amb els altres. Ens connectarem amb una expressió personal autèntica i millorarem la qualitat del moviment. Aconseguirem un augment de la consciència dels nostres límits, que ens permetrà superar-los. El resultat del nostre treball ens ajudarà a tenir una ment oberta i autònoma, capaç d’adaptar-se a un procés creatiu.
“Ofereixo un espai perquè el procés creatiu es realitzi, per tenir contacte amb un mateix, amb sensibilitat i expressió, sense pretensions o judicis, on tot és possible”
Pau va néixer a Barcelona, el 1981. Va començar el seu camí professional a través dels ball de saló, on va assolir el nivell internacional en deu estils diferents. Això el va portar a estudiar dansa a Barcelona i al Conservatori Reial de Madrid, on el seu interès va començar amb la forma del ballet clàssic i es va desenvolupar cap a l’interès per la dansa contemporània i la improvisació-contacte. Després dels seus estudis va seguir explorant la forma de la dansa a França i Alemanya abans de convertir-se en membre permanent de Tanztheater Wuppertal-Pina Bausch el 2005.
A més d’actuar amb el Tanztheater Wuppertal-Pina Bausch, Pau actualment ensenya, dirigeix tallers i participa en diversos projectes artístics a Alemanya i a l’estranger. El seu objectiu és seguir desenvolupant el seu propi llenguatge de moviment que ha estat cuidant els darrers anys a Alemanya i continuar reflexionant sobre les idees, inspiracions i influències dels seus col·legues, artistes i mestres que creuen el seu camí.

Dissabte 19 i diumenge 20 de gener de 2019
de 10h00 a 17h00
Preu: 120€ 
110€ Socis APdC i alumnes d’Obrador de Moviments
Per a reservar la teva plaça escriu-nos a info@obradordemoviments.com
Places limitades!