Curs Intensiu Feldenkrais 2018 | Obrador De Moviments

Curs Intensiu Feldenkrais – Agost 2018

 

Curs Intensiu Feldenkrais | Obrador de MovimentsCurs intensiu Feldenkrais dirigit a professionals de l’educació, terapeutes, metges, artistes, esportistes, persones interessades en el moviment i el creixement personal; i també a persones amb el desig de recuperar i millora habilitats o amb dolors recurrents.

El Mètode Feldenkrais resulta interessant per persones de diferents àmbits i amb distintes inquietuds i possibilitades, ja que ajuda a millorar la qualitat de vida tant en l’àmbit professional com personal.

Aquest estiu a Barcelona tindràs l’oportunitat d’assistir a un curs intensiu de 5 dies impartit per Ulrique Apel (Alamània), formadora del programa de professionals Feldenkrais. Una experiència de diversos dies, que et permetrà una immersió progressiva en el mètode.

També podràs submergir-te en els principis bàsics que formen part de la formació de professionals, des de la perspectiva de Beatriz Walterespiel, directora de la formació acreditada Feldenkrais per professionales a Barcelona des de l’any 2006. Beatriz ha estat deixebla de Moshé Feldenkrais i compta amb una línia pedagògica compromesa amb la seva essència.

Del 3 al 7 d’agost de 2018, de 10:00h – 16:30h 

Preu Curs Intensiu Feldenkrais: 450€ 

*Si ets estudiant en formació o practitioners, consulta’ns el preu.

 

Si vols formar part d’aquesta experiència, escriu-nos a info@obradordemoviments.com

Places limitades!