Sébastien Mari · Dansa Clàssica

Sébastien Mari Dansa Clàssica | Obrador de Moviments

Sébastien Mari és ballarí, mestre de ball internacional, ajudant de direcció i docent. Viu a Barcelona i imparteix tallers en centres de formació i companyies de dansa internacionals. Va començar la seva formació com a ballarí  en el conservatori de la seva ciutat natal, La Rochelle (França). Després de graduar-se amb la Medalla d’Or dels Conservatoris de França, comença la seva carrera l’any 1989 amb el Jeune ballet de France.

Va desenvolupar gran part de la seva carrera professional en prestigioses companyies com el Netherlans Dance Teather, la Compañia Nacional de Danza, el Ballet Gulbenkian, el BalletMainz, el Ballet de Genève, el Ballet de Moscú, Leipziger Ballet o Les Grands Ballets Canadiens. Durant aquests anys, Sebastien ha ballat un repertori molt heterogeni signat pels coreògrafs més influents del segle xx. Entre ells, Nacho Duato, Mats Ek, William Forsythe, Jiri Kylian, Ohad Naharin, Hans van Manen, Itzik Galili, Etc.

L’any 2011, inicia una nova etapa com a mestre de ball i assistent de coreògrafs de la talla de Ohad Naharin, Jiri Kylian, David Dawson, Johan Inger, Tyler Peck, Pascal Touzeau o Jeroen Verbruggen.

Les seves inquietuds l’han portat a experimentar diferents mètodes com el Gyrotonic, la tècnica Alexander i el Yoga, proporcionant-li una visió més amplia del aprenentatge corporal per finalment desenvolupar el seu propi sistema d’ensenyament.