LAB_OBRADOR sorgeix com a necessitat de construir un espai dedicat a investigar obertament sobre les eines de creació entorn a la dansa i el moviment. Un lloc on crear sinergies i diàlegs de col·laboració horitzontal i acompanyament en els processos creatius.

Aquest laboratori de creació es dirigeix als professionals de les arts escèniques i d’altres disciplines artístiques interessats a desenvolupar i compartir la propia creativitat. Aportarem alguns elements bàsics com a punt de partida per a iniciar un procés de diàleg, generant un context on la qualitat del gest pugui suggerir, evocar i estimular l’univers creatiu de cada participant.

Cada quadrimestre, començarem un nou LAB_OBRADOR investigant el moviment en totes les seves formes: el corporal però també el social, el filosòfic i l’artístic, per a abordar la creació de manera transversal. Desenvoluparem fragments de dansa i explorarem diferents formats escènics, que culminaran en la composició d’una o diverses creacions, individuals i/o col·lectives. Obrim la possibilitat de fer una representació en el centre al final de cada edició.

  • Dates: del 4 d’octubre de 2022 al 31 de gener de 2023.
  • Horaris: Dimarts de 11:00h a 13:00h.
  • Preu del quadrimestre: 140€ (possibilitat de pagament fraccionat).

Per a més informació i reservar la teva plaça, escriu-nos a info@obradordemoviments.com

*És necessari un compromís quadrimestral per part dels participants per a poder dur a terme aquest laboratori, i donar continuïtat al procés grupal i les creacions artístiques.