HC

Preparats? Nosaltres ja ho estem…

 

HC

Hem deixat enrera ja l’agost i les seves platges. Esperem que us hagin servit per agafar color i descansar. I amb el setembre comencem (aquest cop a l’Obrador des de l’inici) un nou curs. Quines ganes!

Us presentem les novetats d’enguany. A la nostra programació habitual, hi hem afegit la base tècnica clàssica (dos nivells), el Chi kung i l’atenció plena, el moviment acrobàtic pels petits, i la supervisió dels dissabtes al matí pels alumnes en formació de dansa.

Això són les novetats, però no et perdis tampoc els cursos en marxa, que les inscripcions ja estan obertes (i algunes amb poques places disponibles). Recorda les danses urbanes, la dansa contemporànea per joves i el ritme i percussió.

Coneixeu el mètode Feldenkrais? Nosaltres l’oferim en combinació amb la dansa i aquest curs, a més a més, tenim el privilegi d’acollir la formació de Beatriz Walterspiel a Barcelona, una discípula directe de Moshé Feldenkrais. Benvinguts a l’Obrador, doncs, que no parem de créixer. Pels interessats, properament ampliarem la informació a la nostra web.

Us esperem a l’Obrador!