Música i emocions per a nadons

ACTIVITAT TRIMESTRAL: Petites Cançonetes

Música i emocions per a nadons | Obrador de MovimentsMúsica i emocions per a nadons de 0 a 12 mesos – 12 a 24 mesos

La música té un poder antic i profund sobre nosaltres. Des de l’úter matern, aproximadament a la meitat de la gestació, la nostra oïda ja està desenvolupada. És així com escoltem el so del cor de la nostra mare i la seva veu. Més endavant descobrirem un món sonor que influirà en el nostre estat emocional, en funció d’allò que estem sentint i en la nostra capacitat per entendre’l.

Durant les sessions de Petites Cançonetes, ens acostarem als nadons a partir de música rica en melodies, recitats rítmics, audicions amb moviment, afavorint la interacció dels infants amb el món sonor, així com el descobriment de la música com a llenguatge. Gaudir de la música amb els nostres petits va més enllà de la simple escolta. Reflecteix unes emocions, les nostres i les que genera en ells, uns ritmes vitals, i sovint la necessitat de posar moviment a allò que estem sentint. Sessions basades en la MLT de Edwin Gordon.

Sara Ruiz Guerrero, professora de música per nadons. Violinista de formació, mestra de violí i especialista en educació musicals pels més petits des de l’any 1997. Compagina aquesta tasca amb l’activitat regular en orquestres com a violinista professional.

En els últims anys, s’ha format en la pedagogia de Music Learning Theory de E. Gordon per treballar la música amb infants de 0 a 3 anys. Sara és mare de dos nens de 8 i 5 anys respectivament. La maternitat li va fer descobrir una manera nova i bellíssima de viure la música que, junt amb la seva experiència professional, ha donat forma a aquest projecte.

Dilluns de 10h00 a 11h00, del 9 de gener al 27 de març

Preu: 150€ /trimestre

classe gratuïta  ·  Dilluns 9 de Gener a las 10h00  ·  Places limitades!

Reserva la teva plaça a: info@obradordemoviments.com