Obrador De Moviments | Niños

Novetats Curs 2021-2022

Curs 2021-2022

Esperem que les vacances us hagin permès descansar i gaudir de l’estiu. Nosaltres a Obrador ja ho tenim tot a punt per començar la nova temporada plena de dansa i moviment. Us presentem les novetats que hem incorporat a la programació del curs 2021-2022 per segur creixent i aprenent junts.

 

Classes Regulars

 

CONTEMPORANI ACROBÀTIC
amb Diego Sinniger

Els divendres de 16h00 a 17h30

Aquesta classe es dirigeix a tots els joves interessats a adquirir altres habilitats per enriquir i aportar  nous coneixements en l’aprenentatge de la dansa. Diego Sinniger és ballarí i coreògraf. En les seves classes proposa una fusió entre Hip-Hop  contemporani, acrobàcia i arts marcials.

https://vimeo.com/inmotusco

 

DANSA CLÀSSICA 
amb Sara Sanguino 

Dijous de 17h30 a 18h45
Iniciació  +11

Dintre d’un marc tan codificat i definit com és la dansa clàssica, dedicarem l’espai i el temps necessari perquè l’alumne pugui aprendre a través de l’observació i les sensacions. Abordar el moviment de forma saludable entenent com funcionen les connexions corporals ens dona la possibilitat d’aprendre i gaudir de qualsevol tècnica de moviment. Aquestes Classes estan dirigides a tots els/les joves interessats/des a iniciar l’aprenentatge de la dansa clàssica de forma orgànica i saludable.

Dimarts i Divendres de 18h45 a 20h15.
Intermedi Adults

Fins ara Obrador oferia una sola classe de clàssic a la setmana per adults. Em escoltat la necessitat dels alumnes que volen gaudir de dues classes de clàssic a la setmana. Iniciem la temporada oferint dues classes setmanals : els dimarts, que sempre ha format part del nostre programa i els divendres, que forma part de la nova programació.

 

REFORÇ I SUPERVISIÓ per a  Joves en formació.
Horari a convenir

Aquesta proposta està pensada per treballar de forma grupal ( 4-5 alumnes) o de forma individual. Sovint els ballarins/nes no troben el temps ni l’espai necessaris per processar aspectes fonamentals per un bon aprenentatge.

La finalitat d’aquesta classe és abordar les dificultats més recurrents de l’alumne posant l’atenció als propis patrons per desbloquejar i transformar tot allò que dificulta la fluïdesa i la funció del moviment. Els professors que imparteixen aquesta classe són professionals de la dansa i estan formats en el Métode Feldenkrais.

Mètode Feldenkrais

INTEGRACIÓ FUNCIONAL
Sol·licitar cita

És la modalitat individual del Métode Feldenkrais, es podria dir que és la part més artesanal del mètode. En lloc d’utilitzar les paraules, el professor dialoga amb l’alumne i l’acompanya mitjançant el toc a través de les mans per guiar-lo, de forma suau, no invasiva i adaptan-se a les seves necessitats. L’objectiu és facilitar a l’alumne sentir i aprendre noves formes de moure’s i organitzar-se de forma segura i confortable.

Els beneficis:

  • Millorar l’orientació
  • Millorar l’autoimatge (una imatge de si mateix/a més completa)
  • Millora la dinàmica en la utilització de forces.
  • Millora la coordinació (més segura i fluida)

Classes Grupals

Obrim dues classes noves impartides per Hervé Costa i Marta Jiménez.
Els dimarts 10h00 a 11h00  amb Marta
Els dimecres de 17h00 a 18h00  amb Hervé