Professor De Danses Urbanes | Obrador De Moviments

Entrevista a Javi Casado, professor de danses urbanes

 

JJavi Casado, professor de danses urbanes | Obrador de Movimentsavi és breaker i un crack del footworks. Ell és el professor de danses urbanes a l’Obrador de Moviments.

Quin va ser el teu primer contacte amb la dansa?

El meu primer contacte amb la dansa… Recordo haver vist, als 7 o 8 anys, un espectacle de dansa urbana al carrer, durant els carnavals de Tenerife. Molts anys més tard vaig veure un vídeo d’algú girant sobre el seu cap i em vaig dir “Vull fer això!”. Vaig començar a treure mobles del saló de casa per intentar aprendre coses bàsiques sobre breakdance i motivar els amics per començar a practicar-lo.

Què t’agrada més de les classes?

El contacte amb els alumnes. Veure’ls gaudir a les classes, divertir-se entre si, connectar amb la música, prendre consciència de la seva pròpia evolució, com el que fa unes setmanes no sortía ara surt, etc.

Has complementat la teva formació amb alguna altra disciplina? Quina?

Fa uns anys vaig començar a fer dansa contenmpoània i a formar-me amb diferents coreògrafs, i també en altres disciplines de danses urbanes a més a més del breakdance.

Què significa per a tú col·laborar amb l’Obrador?

La capacitat de col·laborar i aprendre amb un equip de professionals que veu la dansa i el moviment com a part fonamental de la formació i l’educació d’una persona, més enllà de la diversió o l’aspiració professional.