Intensivo De Danza | Obrador De Moviments

Intensiu de Dansa | setembre 2021

Intensiu de Dansa per a Joves en Formació i Professionals
Del 6 al 10 de setembre 2021 ·
Just abans de reiniciar la temporada!

Dansa Clàssica amb Sebastien Mari    

Dins d’un marc molt definit com és la tècnica clàssica, Sebastien ofereix la possibilitat de sentir i comprendre el moviment per portar-lo a la màxima expressió. El seu llarg recorregut com intèrpret li ha portat a experimentar la tècnica des de perspectives i punts de vista molt diversos. Ha convertit les necessitats de l’intèrpret en fonaments per la seva labor docent, creant una oferta que es dirigeix tant a professionals del ballet com a ballarins i ballarines de formació contemporània. A les seves classes, dinàmiques i musicals, podràs gaudir d’indicacions precises per potenciar la tècnica i experimentar ballant.

 

 

Dansa Contemporània amb Hervé Costa & Sara Sanguino

Classe/taller de dansa contemporània basada en l’exploració del moviment ballat i els seus fonaments. Educació somàtica, tècnica i desenvolupament del ballarí.
Proposem una sèrie d’eines per a aprofundir i experimentar a través de la improvisació i la composició. Guiarem aquest taller donant-nos suport en les tècniques d’educació somàtica, les quals contribueixen a integrar noves connexions corporals, ampliar el repertori de recursos artístics i la capacitat de crear més enllà dels codis establerts. És, mitjançant l’exploració i la presa de consciència que el ballarí accedeix a un major coneixement del seu cos i de la seva organització funcional. Aquests nous recursos complementen el seu aprenentatge i faciliten la seva capacitat d’assimilar la tècnica i el desenvolupament del seu potencial artístic.

 

Horaris de dilluns a divendres

Preus
Una Setmana, dos disciplines, 3 h/dia = 150€

Preus especials per a professionals. Més informació, contactar amb: info@obradordemoviments.com


Reserva la teva plaça
enviant un correu amb les dades de l’alumne a  info@obradordemoviments.com
o trucant al 930 168 848.

Inscripcions

  • Abonar un 50% de l’import total
    Dades bancàries: Obrador de Moviments, SL
    IBAN: ES93 1491 0001 2621 3876 2923
    BIC: TRIOESMMXXX
    Concepte: Intensiu de dansa · Nom de l’alumne
  • Enviar el comprovant de la reserva a: info@obradordemoviments.com

T’enviarem un correu electronic confirmant la teva plaça.
Gràcies, fins aviat!

Nota
Obrador de Moviments disposa d’una superfície de gairebé 300m2 amb una sala de 170m2. Amb aquestes dimensions es poden complir perfectament  les distàncies de seguretat requerides.
El nostre centre s’ha organitzat per respectar al màxim les mesures d’higiene i seguretat dictades  pel Ministeri de Sanitat en el Bolletí Oficial de l’Estat.