TALLERS INTENSIUS DE DANSA | Obrador De Moviments

Tallers intensius de dansa

Tallers intensius de dansa i moviment que no vols perdre’t!

Aquest 2019 els tallers intensius de dansa i moviments a L’Obrador de Moviments obriran les portes a l’experimentació i la creació a través de la improvisació amb Pau Aran Gimeno i Jone San Martín. També estarà present per a la recerca de noves llengües coreogràfiques utilitzant tècniques somàtiques amb Thomas Kampe.

 

Tallers Intensius de Dansa Pau Aran | Obrador de MovimentsPAU ARAN GIMENO

Laboratori de dansa teatre 
Tècnica, creació i cerca de moviment

19 y 20 de gener, 2019

Pau Aran va néixer a Barcelona al 1981. Va començar la seva carrera professional a través de balls de saló, on va assolir el nivell internacional en deu diferents estils. Això el va portar a estudiar dansa a Barcelona i al Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid, on el seu interès va començar amb el ballet clàssic i després cap a la dansa contemporània i la improvisació.

Després dels seus estudis, va continuar explorant la forma de ballar a França i Alemanya, abans de convertir-se en membre permanent del Tanztheater de Wuppertal Pina Bausch el 2005.

A més d’actuar amb el Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, en Pau actualment imparteix tallers i participa en diversos projectes artístics a Alemanya i a l’estranger. El seu objectiu és continuar desenvolupant el seu propi llenguatge de moviment, que s’ha anat alimentant durant els últims anys a Alemanya, i seguir reflectint les idees, inspiracions i influències dels seus col·legues, artistes i professors que creuen camins.

 

Tallers Intensius de Dansa Jone SAn Martín | Obrador de Moviments

JONE SAN MARTIN

Técnica de improvisación y herramientas para la creación

23 y 24 de marzo, 2019

Jone San Martín va néixer a San Sebastià, Espanya. És ballarina, coreògrafa i professora de Forsythe Improvisation Technologies.

Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional junt a William Forsythe, acompanyant-li en la seva cerca i creació durant més de dues dècades (Ballet Frankfurt y The Forsythe Company, Alemania). Ha treballat també al Ulmer Theater, Ulm (Alemania), Archipel Sud, Namur (Bélgica), el el Ballett Frankfurt (Alemania) amb coreògrafs com Jacopo Godani, Fabrice Mazliah, Agnès Chekroun, Nacho Duato, Carlotta Sagna, Jan Lawers, Jan Fabre, Tim Etchelles, Matteo Fargion, Rabih Morué, Deborah Hay, Jan Marteens, Ersan Mondtag, Johannes Wieland, Mikel R. Nieto.

El 2016 forma part de la primera edició de la companyia Dance On, a Berlín. Como coreògrafa, col·labora en creacions amb artistes sonors i també incursions al cinema i videoart. Continua a més desenvolupant el seu propi treball creatiu, dóna cursos i tallers a diferents ciutats del món.

 

Tallers Intensius de Dansa Thomas Kampe | Obrador de MovimentsTHOMAS KAMPE

Mètode Feldenkrais. Moviment i improvisació

11 y 12 de mayo, 2019

Thomas Kampe s’ha dedicat durant els últims 30 anys a treballar en la dansa, el teatre i el moviment. Ha ensenyat educació somàtica transferint els seus coneixements i descobriments a intèrprets de les arts del moviment en diferents parts del món. Ha treballat com a intèrpret, coreògraf i director a Alemanya i Gran Bretanya, i actualment és professor titular a la Universitat Metropolitana de Londres on ha estat guardonat amb el Premi a la Beca d’Ensenyament Universitari en 2010.

Professor qualificat en el Mètode Feldenkrais amb una llarga experiència, Thomas l’utilitza com una base fonamental per a la seva tasca docent en dansa i moviment. Recentment ha completat la seva tesi doctoral titulada “L’art de fer eleccions: el mètode Feldenkrais com a recurs coreogràfic”.

Per més informació, escriu-nos a info@obradordemoviments.com o truca de 17:00h a 21:00h al telèfon 930 168 848

I no et perdis el nostre horari amb els pròxims esdeveniments, tallers o seminaris de dansa.