Contenido IG FFB 4

II Trobada Pre-Formació del Mètode Feldenkrais amb Phil Unseld

3 de Juny 2023
Trobada Pre-Formació Gratuïta

En breus iniciarem la nova Formació Feldenkrais Barcelona. Si vols conèixer de manera presencial el nostre equip, el programa de formació i l’espai on es realitza, no et perdis la trobada que organitzem el Dissabte 3 de Juny. Phil Unseld, codirector pedagògic de la formació, oferirà un espai per a l’experimentació amb una classe de Autoconciència a través del Movimient®, i un altre espai de diàleg per a respondre totes les preguntes i dubtes que els/les futurs/es estudiants puguin tenir sobre diferents aspectes de la nova formació.

I per a tots aquells que no pugueu assistir a la trobada presencial i vulgueu conèixer més detalls de la nova formació, oferim també una trobada online Dissabte 10 de Juny.

Phil Unseld

Phil Unseld és músic i va conèixer el Mètode Feldenkrais en aquest context en 1988. Es va graduar com a professional Feldenkrais en 1998. Entre 2006 i 2017 va ser director de programa de les primeres formacions Feldenkrais a Barcelona. Integrant de l’equip pedagògic de diferents formacions compta amb molta experiència internacional (Espanya, l’Argentina, Mèxic, Alemanya, Suïssa i el Canadà). A més de la música i el Feldenkrais, l’apassionen els processos creatius i de desenvolupament, especialment dels nens. Va publicar un llibre sobre el desenvolupament del moviment infantil (‘El Microcosmos del Moviment’ 2018, Ed. Herder). A més, està format i certificat en Experiència Somàtica, una metodologia somàtica per a treballar la resiliència i abordar experiències traumàtiques. Juntament amb Sabine Graf-Pointner, és director pedagògic de la nova Formació Acreditada de Professionals del Mètode Feldenkrais Barcelona (2023-2027).

Horaris

  • Trobada presencial: Dissabte 3 de Juny de 2023, de 11h a 14h.
  • Trobada online: Dissabte 10 de Juny, de 18.30h a 20h.

Inscripció

Per a participar, envia’ns un email a  info@obradordemoviments.com. i et respondrem confirmant la teva plaça. Per a la trobada online, el mateix dia t’enviarem l’enllaç per a unir-te uns minuts abans.