Hervé Costa · Dansa Contemporània

Hervé Costa · Dansa ContemporàniaHervé Costa és ballarí, corògraf i docent de la dansa. Adquireix formació professional de ballarí a l’École de Dance Supérieure de Cannes Rosella Higtower i a Rudra Bejart Lausanne, on rep una formació pluridisciplinària. La seva trajectòria professional es desenvolupa en diferents companyies europees on experimenta les diferents tècniques i llenguatges del moment. L’any 2003, s’instal·la a Barcelona, inicia la seva labor docent i crea al costat de Sara Sanguino la seva pròpia companyia de dansa.

Durant aquest període, dedica gran part del seu temps a explorar el llenguatge corporal, el gest i l’experessió, obrint-se cada vegada més al camp de l’educació somàtica. Del 2009 al 2015 és professor de dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona i de la jove companyia IT Dansa.

Actualment lidera al costat de la Sara Sanguino el centre Obrador de Moviments, amb una aposta clara per les tècniques somàtiques aplicades a les arts del moviment i la dansa. Des del 2017, junts organitzen també la Formació Acreditada de Professionals Feldenkrais BCN V, dirigida per Beatriz Walterspiel. l’Hervé está a punt d’acreditar-se com a Feldenkrais Practitionner.