Si vols estar al dia de les novetats i subscriure’t a la nostra newsletter, envia’ns un mail a formacionfeldenkrais@obradordemoviments.com

 

Formació acreditada de professionals Feldenkrais a Barcelona | Obrador de Moviments

Des del moment de la seva creació, Obrador de Moviments aposta pel desenvolupament personal a través de tècniques somàtiques i de les arts del moviment. Sara Sanguino i Hervé Costa, directors de L’Obrador, utilitzen cada dia els beneficis de la somàtica portant-los al terreny de la dansa. Des de 2016 organitzen en el seu centre la Formació acreditada de professionals Feldenkrais Barcelona, amb acreditació internacional del EUROTAB*.

Format per un equip d’entrenadores i assistents reconeguts internacionalment, aquesta formació ofereix un alt nivell de competències i permet conèixer i aplicar el Mètode en totes les modalitats: Autoconsciència a través del Moviment (classes grupals) i Integració
Funcional (classes individuals).

D’aquesta manera el centre segueix els seus objectius i està en contacte amb una font de recursos necessaris per l’aprenentatge i desenvolupament de cada professional o estudiant. Coneixent les exigències que suposa profunditzar en el treball de pressa de consciència a través del moviment, l’equip de L’Obrador de Moviments amb els seus col·laboradors, amplia l’oferta i ofereix seminaris i intensius durant tot l’any.

Organitzem els cicles formatius en tres fases:

Seminaris públics i de pre-formació

Seminaris dirigits a qui vulgui conèixer i familiaritzar-se amb el Mètode. Reconèixer els beneficis de la pràctica intensiva i també descobrir l’aplicació del mètode en altres àrees professionals.

La formació

Procés d’aprenentatge enfocat al desenvolupament personal a nivell de l’autoconsciencia. Habilita pel treball amb altres persones amb el Mètode Feldenkrais en les seves dues modalitats: autoconsciència a través del moviment (classes grupals) i Integració Funcional (classes individuals).

Seminaris post-formació

Dirigits a professors titulats en el Mètodo Feldenkrais o a estudiants d’últim curs d’una formació acreditada amb el fi d’acompanyar-los en el seu camí d’exploració autònoma i de forma continuada.

Per a més informació, pots consultar la secció Seminaris, o el nostre facebook.

FORMACIÓ BARCELONA.

Formación FeldenkraisFormació acreditada de professionals Feldenkrais a Barcelona amb acreditació internacional del EUROTAB*.

El programa es troba estructurat en un total de 800 hores de classe impartides en mòduls de 8, 15 o 20 dies en períodes vacacionals durant 4 anys.

La Formació Acreditada de Professionals Feldenkrais Barcelona es dirigeix a diverses àrees professionals:

· Educació (mestres, pedagogs, educació física, educació especial, professors de música, etc.)
· Salut (metges, fisioterapeutes, psicòlegs, professors de yoga, logopedes, infermeres, etc.)
· Àmbit artístic (actors, músics, ballarins, cantants, etc.)
· Esports (esportistes, entrenadors personals, etc.)
· Altres àmbits involucrades en el moviment i/o aprenentatge.

I també a persones interessades en el desenvolupament personal i interessades en la millora de la seva qualitat de vida professional / personal.

Els períodes són els següents:

Nadal · Setmana Santa · Vacances d’estiu (agost)
El cronograma detallat ve amb el dossier que estem preparant.

No oblidis visitar també la secció Seminaris, i recomanem una pre-formació abans de començar el programa.

Gracies pel teu interès i fins aviat!