Classes Feldenkrais I Salut | Obrador De Moviments

Feldenkrais i Salut

 

Feldenkrais i Salut | Obrador de MovimentsHem obert un nou grup de Feldenkrais i Salut dirigit especialment a persones que volen recuperar i millorar les habilitats o amb dolors recurrents (Parkinson, fibromiàlgia, malalties autoimmunes, etc.)

El mètode Feldenkrais treballa l’atenció a un mateix i ens ajuda a descobrir la nostra capacitat d’aprendre a través del moviment, noves formes que són més funcionals i saludables per a la vida quotidiana.

En aquestes classes de Feldenkrais i Salut el professor guia als estudiants a través de seqüències simples de moviment que els permeten prendre consciència dels seus propis hàbits, sentir les diferents opcions i triar les més adequades.

Treballem: la respiració, l’atenció, la influència de l’observació sobre el canvi, estimular la capacitat d’aprendre, equilibrar la verticalitat, observar els patrons del propi moviment, reconèixer l’esforç en tot el que fem, així com les tensions que generem, la diferència entre “fer exercici” i passar de l’atenció.

El mètode Feldenkrais és una eina d’evolució personal global i de canvi.

Els divendres a les 18h30h

Si t’interessa o coneixes a algú a qui pugui interessar, truca’ns al 930 168 848 (de dilluns a divendres de 17:00h a 21:00h, o escriu-nos a info@obradordemoviments.com)