Watercolor2

Embriologia Vivencial i Moviment · (Body-Mind Centering®)

Píndoles de Formació

En aquest taller d’Embriologia vivencial, visitarem els processos de maduració més primerenca de les nostres estructures corporals i els espais interns. Prendrem consciència dels moviments i gestos que suposen, gestos embriològics com a patrons i base del desenvolupament psicomotor.

Experimentarem la corporeïtzació del moviment evolutiu i dels continus canvis que aquests provoquen. Prenent consciència dels nostres espais interns passats i d’altres encara presents. A través del moviment improvisat i des de els fluids, la respiració i el tacte, explorarem i identificarem noves formes, dimensions i qualitats. Per enriquir i aportar noves eines al nostre llenguatge creatiu, expressiu i artístic.

Profunditzarem en el moviment a través de l’anatomia, la fisiologia embriològica i altres recursos d’expressió artística des de la metodologia i la pràctica somàtica de Bodi Mind Centering®.

1ª Píndola de 10 hores

Divendres 7 · 14 · 21 · 28 de maig i 4 de juny: d’ 11h30 a 13h00

Preu: 125€

Reserva la teva plaça enviant un correu a  info@obradordemoviments.com
o trucant al 930 168 848.

Marina Tsartsara ve de la ‘Dansa, Performance & Arts Visuals’ (BA Universitat de Brighton), de la Videodanza (MSc Universitat de Dundee), Arts Plasticas de l’Escola Massana (Bcn), i és docent i terapeuta de Bodi-Mind Centering® (BMC®). També és professora de Mindfulness, Mindfulness i Dibuix, Dibuix Experimental i Art Somàtic: des del sentir a la creació. En la dansa ve de la tècnica Skinner relísing, Improvisació, contact improvisació i una varietat de tècniques somàtiques. Ha estudiat amb Charlie Morrisey, LizAggiss, Lizzy Le Quisne, Deborah Hi ha, Simone Forti, Julien Hamilton, entre altres. Bodi-MindCentering® es basa en la vivència personal de principis anatòmics, fisiològics, psicofísics, i del desenvolupament de moviment infantil, per a la consciència, integració i expressió pròpia.