Verano Obrador Copia

Comencem!

 

Verano Obrador copiaEsperem que hàgiu pogut gaudir de l’estiu, nosaltres hem estat en contacte amb la natura i tornem inspirats i carregats d’energia. El 12 de setembre comencem el curs 2017-2018 amb novetats!

Hem afegit a la nostra programació habitual un Training matinal per a professionals de la dansa amb professors convidats que anunciarem a la web amb antelació.
Comencem aquest trimestre amb en Carlos Fernadez els dilluns i dimecres pel training de clàssic, i amb l’Hervé Costa els dimarts pel training de contemporani.
Consulteu els horaris!

Carme Martí, ballarina i professora de dansa de l’Obrador, donarà classe els dimarts i dijous a la tarda. Aquesta classe es dirigeix als adults interessats a descobrir o reprendre els beneficis de la dansa clàssica.
Entrar des de les bases amb atenció per a poder adquirir i gaudir d’una millor organització, coordinació, musicalitat i elegància.

També neix un nou projecte OBRADANZA, destinat a dinamitzar la dansa a les escoles.
Aviat penjarem més informació al respecte.

Els caps de setmana hi haurà seminaris i intensius. Comencem el mes de novembre amb “Moviment a través de l’emoció”. Impartit per l’Ivana García amb la col·laboració de la Sara Sanguino i l’Hervé Costa.

Us esperem a l’Obrador!