Casal De Dansa 2022

Casal de Dansa – Estiu 2022

Del 4 al 8 de Juliol
Per a nenes i nens de 8 a 12 anys

Obrador de Movimients us proposa un casal d’estiu on els participants crearan un espectacle escènic i visual experimentant amb diferents disciplines artístiques. On la composició i la manipulació d’elements escènics esdevenen com estímul per a desenvolupar el potencial corporal i creatiu a través del joc i la improvisació.

Composicions: dANsA, PERCUSsIÓ CORPORAL i ESCENOGRAFiA

Aquest any, Percussió corporal, Dansa i Escenografia s’uneixen per a crear i combinar sons i silencis, moviments, espais i atmosferes. És a través d’aquestes tres formes d’expressió que abordarem la composició per a aquest Casal de Dansa – Estiu 2022. La composició coreogràfica i la creació de l’espectacle final serà el resultat de la trobada entre la dansa i la percussió corporal. 

Hi ha moltes cultures que no entenen la música separada de la dansa i el moviment. La percussió corporal potencia la capacitat de crear i expressar ritmes utilitzant el propi cos com a instrument. 

Mitjançant l’escenografia crearem atmosferes i universos determinats on desenvolupar i potenciar tot el material creatiu que sorgeixi a través d’aquestes diferents formes d’expressió. Cossos, moviments, sons, materials i objectes escènics s’uniran per a elaborar un teixit d’idees que donaran espai a una composició coreogràfica, visual i sonora.

 

Activitats I Equip

La nostra convidada d’aquest any és l’Anna Llombart, experta en percussió corporal. L’Anna s’ha construït com a ballarina, docent i coreògrafa unint les seves dues passions: la dansa contemporània i el ritme, portant-la a dedicar-se professionalment al claqué i la percussió corporal. Amb més de 15 anys d’experiència, ha treballat en diverses companyies de Barcelona i Londres com a coreògrafa i ballarina. A més dirigeix artísticament espectacles i projectes propis en els quals treballa actualment, com la seva companyia Woodbeats, amb la qual ha actuat recentment en el Teatre Apolo de Barcelona. Té una gran experiència com a docent i realitza tallers propis en escoles de dansa, circ i altres esdeveniments. També, ha estat convidada com a professora en diversos festivals a nivell internacional. Més informació en https://annallombart.com

HORARIS i TARIFes

 • Dates: de dilluns 4 a divendres 8 de juliol 2022.
 • Horaris: de 9h a 17h.
 • Tarifa: 160€ (135€ alumnes Obrador)+ 40€ dinars. (Els dinars es faran al restaurant Vip’s).
 • Divendres 8 de juliol a les 16.45h, petit espectacle per a famílies i amics.

INSCRIPCIONS

Pots reservar la teva plaça a l’Obrador o bé seguint els següents passos:

 1. Omple aquest formulari.
 2. Abona un 50% de l’import total:
  Dades bancàries: Obrador de moviments, SL
  IBAN: ES93 1491 0001 2621 3876 2923
  BIC: TRIOESMMXXX
  Concepte: Casal de dansa 2022 · Nom de l’alumne i edat.
 3. Envia si us plau el comprobant de la reserva a: info@obradordemoviments.com

T’enviarem un correu electrònic confirmant la teva plaça.

Us esperem a totes i tots al Casal de Dansa d’aquest any!