Casal De Dansa Estiu 2020 | Obrador De Moviments

Casal 2020: El cos i la màscara

Casal de dansa Cos i Màscara | Obrador de Moviments

EL COS I LA MÀSCARA

Nens i nenes de 8 a 12 anys

Des de la seva creació, el casal de dansa d’Obrador de Moviments ha tingut com a finalitat crear un espectacle escènic i visual on els participants experimenten amb diferents disciplines artístiques. On la composició i la manipulació d’elements escènics esdevenen com estímul per desenvolupar el potencial corporal i creatiu a través del joc i la improvisació.

Davant la situació actual i la normativa de prevenció, hem transformat certes idees del seu procés i desenvolupament. Aprofitarem les restriccions i les distàncies de seguretat per inspirar-nos i donar nova forma a aquest casal d’estiu 2020.

A causa de la dificultat per oferir l’espectacle en viu de cada any, hem decidit crear un vídeo-dansa que reculli les imatges del procés creatiu i també el resultat final de cada composició perquè tots els participants el puguin compartir amb famílies i amics.

La comunicació a distància, el gest i l’expressió

Si aprenem a mirar, a observar, podem assolir noves formes de comunicar, de crear intercanvis i compartir a través del llenguatge no verbal.

La creativitat donarà lloc al fet que els nens i nenes puguin expressar com estan vivint aquesta falta de contacte amb el món exterior. Els acompanyarem a què aprenguin a bregar amb la distància utilitzant la imaginació.

La creació d’una màscara pròpia serà part de l’essència d’aquest casal. La màscara pot donar vida a infinitat de personatges, és un procés màgic.
Començarem per dibuixar els trets essencials del caràcter del personatge destacant els seus sentiments i les seves emocions. Es diu que una bona màscara ha de donar espai perquè l’actor/a, ballarí/na la pugui completar.

Comunicació i distància seran sense dubte un fantàstic repte on el moviment, la dansa i l’expressió modelaran el llenguatge per interactuar amb l’entorn.

Admirem el treball que el gran pedagog teatral Jacques Lecoq va desenvolupar sobre la màscara i el cos. Esperem que alguns dels matisos del seu llegat ens acompanyin en aquest viatge.

Activitats

Dansa Contemporània
Taller Coreogràfic
Composició Teatral i Creació d’un personatge.
Escenografia i vestuari

L’equip docent està format per tres professionals de les disciplines esmentades.

Oferim tres setmanas

1ª setmana del 6 al 10 de juliol
2ª setmana del 13 al 17 de juliol
3ª setmana del 20 al 24 de juliol

Horaris i Tarifes

De dilluns a divendres de 9h a 13h30
Preu: 120€

Nota per a les famílies

Obrador de Moviments disposa d’una superfície de gairebé 300m2 amb una sala de 170m2. Amb aquestes dimensions es poden complir perfectament  les distàncies de seguretat requerides.
El nostre centre s’ha organitzat per respectar al màxim les mesures d’higiene i seguretat dictades  pel Ministeri de Sanitat en el Bolletí Oficial de l’Estat.

Inscripcions

Pots reservar la teva plaça seguint les següents tres accions:

1) Omplir la fitxa INSCRIPCIÓ CASAL
2) Abonar un 50% de l’import total = 60€
Dades bancàries: Obrador de moviments, SL
IBAN: ES93 1491 0001 2621 3876 2923
BIC: TRIOESMMXXX
Concepte: Casal de dansa 2020 · Nom de l’alumne i setmana

3) Enviar la fitxa d’inscripció i el comprovant de la reserva a: info@obradordemoviments.com

T’enviarem un correu electronic confirmant la teva plaça.

Consulta tots els nostres casals d’estiu.

Gràcies, fins aviat!