Casal De Dansa · 2021

Casal 2021 · La Dansa i el Traç

Casal de Dansa · Estiu 2021

Des de la seva creació, el casal de dansa d’Obrador de Moviments ha tingut com a finalitat crear un espectacle escènic i visual on els participants experimenten amb diferents disciplines artístiques. On la composició i la manipulació d’elements escènics esdevenen com estímul per desenvolupar el potencial corporal i creatiu a través del joc i la improvisació.

Davant la situació actual i a causa de les restriccions, hem transformat unes certes idees del seu procés i desenvolupament. Seguint la fórmula del curs passat, recollirem imatges sobre el desenvolupament del taller per a poder compartir amb familiars i amics.

La Dansa i el Traç
Nens i nenes de 8 a 12 anys

Enguany, explorarem com combinar la dansa i el traç, utilitzarem aquestes dues disciplines artístiques com a font d’inspiració per a la composició. La dansa i el traç són dos aspectes essencials de l’ésser humà. Connectarem aquestes dues formes d’expressió utilitzant el cos i les seves infinites possibilitats d’articular-se i les qualitats expressives del traç.

El moviment en l’espai deixa una multitud de formes efímeres, el dibuix neix i esvaeix. Ballar és dibuixar, dibuixar és ballar!. Per a fusionar i completar l’experiència posarem a disposició material d’arts plàstiques. Línies i formes espontànies deixaran constància de l’expressió i l’univers creatiu de cadascun.

Activitats

Dansa Contemporània
Taller Coreogràfic
Arts plàstiques

Oferim dues setmanas

1ª setmana del 5 al 9 de juliol
2ª setmana del 12 al 16 de juliol

Horaris i Tarifes

De dilluns a divendres de 9h a 13h30
Preu: 120€

Nota per a les famílies

Obrador de Moviments disposa d’una superfície de gairebé 300m2 amb una sala de 170m2. Amb aquestes dimensions es poden complir perfectament  les distàncies de seguretat requerides.
El nostre centre s’ha organitzat per respectar al màxim les mesures d’higiene i seguretat dictades  pel Ministeri de Sanitat en el Bolletí Oficial de l’Estat.

Inscripcions

Pots reservar la teva plaça seguint les següents tres accions:

1) Omplir la fitxa INSCRIPCIÓ CASAL
2) Abonar un 50% de l’import total = 60€
Dades bancàries: Obrador de moviments, SL
IBAN: ES93 1491 0001 2621 3876 2923
BIC: TRIOESMMXXX
Concepte: Casal de dansa 2021 · Nom de l’alumne i setmana

3) Enviar la fitxa d’inscripció i el comprovant de la reserva a: info@obradordemoviments.com

T’enviarem un correu electronic confirmant la teva plaça.

Consulta tots els nostres casals d’estiu.

Gràcies, fins aviat!