Taller Intensiu Feldenkrais: Aprendre A Volar | Obrador De Moviments

Taller Intensiu Feldenkrais: aprendre a volar

I Taller Intensiu Feldenkrais Pre-formació

Taller Intensiu Feldenkrais: aprendre a volar | L'Obrador

Volar és un dels grans somnis de la humanitat. No és casual, si mirem els passos evolutius de l’ésser humà, trobar mecanismes biomecànics i funcionals que compartim amb les aus.

Els nostres braços no són tan diferents de les ales dels ocells quant a l’estructura òssia. En aquest taller explorarem aquests recursos per volar de forma sistemàtica cosa que, encara que no puguem sortir volant, ens oferirà un potent efecte de ligeresa i habilitat en la nostra organització.

Taller Intensiu FEldenkrais impartit per Phil Unseld, professor del Mètode Feldenkrais acreditat per la Internacional Feldenkrais Federation. Aquest taller està obert a totes aquelles persones interessades en conèixer el mètode en primera persona, i també als interessats en començar la formació de professionals feldenkrais BCN V.

Diumenge 13 de novembre de 10:00 a 15:00.

Preu: 70€ (alumnes regulars 60€, estudiants 50€). Para formalitzar la inscripció posat en contacte amb nosaltres per telèfon +34 930 168 848 o correu electrònic: formacionfeldenkrais@obradordemoviments.com.