Obrador De Moviments | Casal 2023 Foto

Casal de Dansa Estiu 2023 · Bestioles

Del 3 al 7 de Juliol
Per a nens i nenes de 8 a 12 anys

El Casal de Dansa d’Obrador ja és un clàssic! Durant una setmana, els seus participants creen un espectacle escènic i visual experimentant amb diferents disciplines artístiques: la dansa, l’escenografia, les arts plàstiques, etc.

La temàtica de cada any incorpora una nova disciplina, permetent així conèixer i experimentar les arts en viu, i veure com interactuen i es complementen entre elles. Un Casal de Dansa ple de creativitat, diversió i aprenentatge, en el qual els infants descobreixen i desenvolupen el potencial corporal i creatiu a través del joc, la improvisació i la composició.

BESTIOLES

Alguna vegada t’has fixat o imaginat com es mouen, viuen i senten els insectes? I en com es relacionen amb l’entorn i es comuniquen amb el seus particulars sons? Totes les Bestioles tenen òrgans sensorials que els permeten veure, olorar, tastar, sentir i tocar el seu entorn. Els mateixos 5 sentits que experimentem els humans!

En el Casal de Dansa – Estiu 2023, explorarem el curiós món dels insectes creant i inspirant-nos dels seus patrons de moviment, del seu univers sonor i de les seves diferents formes, grandàries i colors.

Vols endinsar-te en aquest món i convertir-te en un d’ells? Moviments, brunzits, recorreguts, potes, antenes i ales, dialogaran per a elaborar una composició coreogràfica, visual i sonora.

 

EQUIP I ACTIVITATS

La nostra convidada d’enguany, Marta Jiménez, aportarà la part sonora i musical. Amb el seu Taller de Paisatges Sonors, acompanyarà en la cerca i enregistrament de sons, i en la creació d’eines vocals per a donar vida a cada personatge.

Sara Sanguino i Hervé Costa, directors d’Obrador, són presents durant tot el procés. A més d’impartir les classes de Dansa Contemporània, el Taller Coreogràfic i el Taller d’Escenografia i Vestuari, s’encarreguen com cada any de crear el lligam entre les diferents disciplines i de guiar el procés creatiu cap a la composició de l’espectacle final.

 

Feldenkrais i fibromiàlgia | Obrador de Moviments

Marta Jiménez investiga diferents aspectes de la pedagogia musical, el com podem implicar la persona d’una forma més global en el seu aprenentatge utilitzant el moviment, les sensacions auditives, les emocions, etc. Què ens vincula de manera emocional a la música i com es pot desenvolupar aquest vincle? Situa el cant i la veu com a base natural de l’expressió musical, desenvolupant l’afinació, el sentit auditiu i la comprensió del llenguatge musical. Defensa la importància de la improvisació com a eina per a l’aprenentatge artístic i incorpora la manipulació d’elements musicals en el seu ensenyament.

Marta és la nostra amiga, col·labora i fa classes del Mètode Feldenkrais en Obrador des dels seus inicis.

HORARIS i TARIFes

  • Dates: de dilluns 3 a divendres 7 de juliol 2023.
  • Horaris: de 9h a 17h.
  • Tarifa: 165€ 45€ dinars. (Els dinars es faran al restaurant Vip’s).
  • Divendres 7 de juliol a les 16.45h, petit espectacle per a famílies i amics.

INSCRIPCIONS

Pots reservar la teva plaça a l’Obrador o bé seguint aquests passos:

  1. Omple aquest formulari. 
  2. Abona un 50% de l’import total:
    Dades bancàries: Obrador de moviments, SL
    IBAN: ES93 1491 0001 2621 3876 2923
    BIC: TRIOESMMXXX
    Concepte: Casal de Dansa 2023 · Nom de l’alumne i edat.
  3. Envia si us plau el comprobant de la reserva a: info@obradordemoviments.com

T’enviarem un correu electrònic confirmant la teva plaça.

Gràcies i fins aviat!