Punt de trobada per a professionals, per a l’aprenentatge constant i la creació artística. Dediquem els matins a cursos regulars de desenvolupament i perfeccionament i de manera periòdica seminaris, cursos puntuals i residències. Desenvolupem i acollim també projectes de creació coregràfica per a escoles.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Nous llenguatges per a l’exploració lliure i la improvisació. Experimentació, creixement i socialització a través del moviment.

DANSA CLÀSSICA

dansa1

Integració de la tècnica i els codis clàssics al servei de la pulcritud de la forma. Fonaments bàsics: actitud, emoció i moviment.

MOVIMENT ACROBÀTIC

Moviment que desafia la llei de la gravetat. A banda del seu valor propi també està indicat com a recurs dins de la dansa contemporània.

SUPERVISIÓ

MEDGREC15-7682

Per a joves en formació

Els dissabtes al matí oferim un espai de supervisió per a aprofundir en l’aprenentatge de la dansa. Pensat per alumnes en formació, revisarem les dificultats individuals per, amb una atenció personalitzada, trobar els recursos propis i ser capaços de desbloquejar els patrons disfuncionals. El fet de treballar en petit grup ens permetrà explorar les sensacions corporals, l’anatomia i el moviment per treure-li més profit encara a la formació regular. Aquí, donem la benvinguda a l’aprenentatge sobre la dificultat fins aconseguir convertir-la en una qualitat.